Nieuws

PERSBERICHT: ‘STERKER OP SCHOOL’

Boek een gratis ‘Rode Neuzen Dag workshop’ voor jouw school!

Rode Neuzen Dag en Nei Tred vzw hebben een niet te missen kans voor jouw school! Scholen kunnen zich vanaf nu gratis inschrijven voor onze krachtige en innoverende workshop ‘De Weerbaarheidsdialoog: voel je verbonden?!’. Deze workshop zet in op het mentaal welbevinden van leerlingen.

De kostprijs van deze workshop wordt volledig gefinancierd door de opbrengsten ingezameld via de campagne van Rode Neuzen Dag. Met andere woorden, het is dé perfecte kans om de jongeren op jouw school mentaal, fysiek en sociaal sterker te maken. Zeker in dit coronatijdperk kunnen veel kinderen en jongeren een opkikker gebruiken!

De inschrijvingen lopen tot en met 7 juni 2021 maar wacht niet te lang want volzet = volzet. Opgelet, je school kan zich maar voor 1 workshop inschrijven. Hierbij is het belangrijk om na te gaan wat de voorwaarden zijn om deel te nemen aan onze workshop. ‘De Weerbaarheidsdialoog is toegankelijk voor scholen in Vlaanderen en Brussel en focust zich op leerkrachten en leerlingen van de 2de en 3de graad van het secundair onderwijs.

Wanneer de inschrijvingen zijn afgelopen, zal jouw school gecontacteerd worden door onze organisatie voor de verdere praktische afspraken. Onze workshop vindt plaats in het schooljaar 2021-2022.

Ontdek hier het volledige aanbod van Rode Neuzen Dag met ook de mogelijkheid om jouw school in te schrijven voor onze workshop ‘De Weerbaarheidsdialoog’.

Heb je vragen over dit uniek aanbod? Dan kan je steeds contact opnemen met Rode Neuzen Dag via info@rodeneuzendag.be.