Nieuws

Dhar Kazza viert einde-school-jaar…

In het kader van het behalen van de transversale eindtermen, het beëindigen van het schooljaar met een ontspannen warm gevoel en cultuur verbindend werken, organiseert de Provinciale Handelsschool Hasselt op dinsdag 25 en en 26 mei Projectdagen. Normaal, in zoverre dat nog aan de orde is, vond het dit voorjaar plaats. Maar daar kwam je weet wel wie weer eens tussen fietsen… Toch blijven we positief, hoopvol en gunnen we ons een knallend einde-school-jaar!

Leerlingen van de eerste graad maken op smakelijke, creatieve en ludieke wijze kennis met bepaalde culturele eigenheden en leggen (on)bewust een duidelijk verband met de eigen identiteit. Een spontane dynamiek die alle deelnemers vriendelijk verzoekt ‘respectvol’ te dialogeren over enkele taboe gevoelige thema’s zoals seksualiteit, religie, migratie en armoede. Met het oog op een positief, harmonieus mens – en maatschappijbeeld. En een handvol waarden en normen…

Voor meer info zie Dhar Kazza via actuele projecten…