Nieuws

Dhar Kazza Vlaams & Brussels

Het is officieel! In opdracht van en met bijzondere dank aan vele landgenoten, in het kader van De Warmste Week (‘Kunnen zijn wie je bent!’) en beheerd door de Koning Boudewijnstichting staan we heel dit jaar volledig tot uw dienst! Kinderen en jongeren krijgen gratis en voor niets de ultieme kans deel te nemen aan ons geweldige project Dhar Kazza!! Een sociaal, creatief en cultureel vormingspakket dat door middel van ludieke opdrachten stilstaat bij een aantal cruciale vraagstukken met betrekking tot vooroordelen ten aanzien van bepaalde personen of groepen, de negatieve gevoelens die deze teweegbrengen en welke waarden ons (terug) vermenselijken.

Met dit initiatief richten we ons tot heel de onderwijswereld (basis-, secundaire en hogescholen) én het brede jeugdwerk in Vlaanderen en Brussel. Vanaf het 4de leerjaar of de leeftijd van 10 jaar.

Via deze en andere communicatie streven we ernaar een 40-tal workshops te laten plaatsvinden. De duur ervan varieert tussen de 100 en 200 minuten. Dit is afhankelijk van het aantal deelnemers, met een maximum van 32 personen per workshop.

Voor meer informatie, neem zeker contact met Jamal Kazza (0476 348 721  – jamal.kazza@neitred.be)