BlauwWit Universeel 01/02/’20 @ Genk

Solidariteit wapperend in openlucht… Zo komen we zaterdag 1 februari om 14 uur samen aan het stadsplein van Genk. Met als enig doel vreedzaam en in complete stilte 1 uur lang steun te betuigen aan de Oeigoeren in China. Dat we als mensen onder mensen ‘blauw-wit’ gebruiken als teken van verbondenheid en ook als geweldloos verzet tegen elke vorm van onrecht en onrechtvaardigheid.

In samenspraak met de politie en verwante diensten is afgesproken niet officieel via Facebook te communiceren (geen eventpagina!) en die dag geen maskers te dragen (herkenbaar zijn!). Geschminkt, borden of vlaggen dragen en speciaal gekleed is wel toegestaan.

Wat hebben we nu nodig?

Een 30 tot 40 vrijwillige stewards (jongeren en volwassenen) in fluo-vestjes; die samen met de lokale politie de veiligheid willen verzekeren. In groepjes van 5 op verschillende plaatsen willen staan. Er mee op toezien dat er geen onrust of schermutseling gebeurt.

Als jij mee wil helpen of je kent iemand, sms me op het nummer (0476 34 87 21) of mail naar jamal.kazza@neitred.be
Dan voeg ik je toe aan de Whatsapp Groep “BlauwWit Universeel”.

Hopend op heel veel menselijkheid!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *